top of page

Messimaterjalide planeerimine ja messiks ettevalmistus

Updated: Mar 17

Igale messile minek algab ettevalmistusest. See on ääretult oluline osa, sest paneb aluse messil osalemise edukusele, mõttekusele ja mainekujundusele. Suurepärane võimalus oma ettevõttega silma paista ja uusi koostööpartnereid leida! Kõigele sellele aitab kaasa kindlasti messiks ettevalmistatud turundusmaterjalid, mida kindlasti huvilistele jagada.

Messidel osalemine on ettevõtte üks oluline müügikanal - messil saab kiire ja vahetu kontakti potentsiaalse kliendiga ning sageli on just messidel kohal reaalsed otsustajad ja võtmeisikud, kelleni muudes tingimustes jõudmine on keeruline. Mess annab võimaluse tõsta enda nähtavust nii klientide, investorite, partnerite kui tulevaste töötajate jaoks.

Mulje jätmine on teekond - uus kontakt külastab messiboksi (kui see on olemas), uurib veebi- või maandumislehte, loeb trükitud turundusmaterjale, vestleb ettevõtte esindajatega. See teekond peaks olema sujuv ning jätma ühtlaselt usaldusväärse ja hea mulje. Hea teekond ei juhtu iseenesest, seda peab planeerima teadlikult ja süsteemselt.


Messimaterjalide planeerimine ja tellimine. Pakendi OÜ aitab Sinu ettevõttel paista silma kvaliteetsete trükimaterjalidega ja ka kõige muuga, mis kuuluvad messimaterjalide hulka.


Messimaterjalide hulka kuuluvad:

  • visiitkaartid, ajakirjad, kataloogid, brošüürid, flaierid, kasutusjuhendid, raamatud

  • reklaamalused, reklaamstendid, reklaamtahvlid, reklaamkuubikud, roll-up stendid

  • bännerid, etiketid, kaelarääkijad, kaelakaartid, pastapliiatsid

  • kinkekaartid, lauakolmnurgad, lauarääkijad, riiulirääkijad

  • loosikastid, parkimiskellad, lauamängud

  • postrid, plakatid, pop-upid, reklaamlipud

  • kutsed, kupongid, piletid, postkaartid, ümbrikud, õpikud

  • blanketid, registraatorid, kalendrid, kirjaplokid, märkmeplokid, dokumendikaaned

  • karbid, pakendid, pakendiümbrised, paberkotid

Oluline on kohandada reklaammaterjalid vastavalt teie sihtrühmale, messi teemale ja eesmärkidele ning tagada, et need oleksid professionaalsed, atraktiivsed ja informatiivsed. Stendi kujundus ja paigutus: pöörake tähelepanu, et teie ettevõtte stendi kujundus oleks atraktiivne, professionaalne ja köitev. Arvestada tasub samuti ergonoomikaga, et külastajatel oleks mugav liikuda ja tutvuda teie toodete ja teenustega. Korraldage stendil toodete või teenuste demo, et messikülastajad saaksid neid näha ja katsetada reaalses keskkonnas. See aitab neil paremini mõista teie toodete või teenuste eeliseid. Samuti olulist rolli mängivad kontaktivormid ja registreerimislehed, et koguda külastajate kontaktandmeid ja jälgida nende huvi teie toodete või teenuste vastu. See võimaldab teil jätkata suhtlust potentsiaalsete klientidega pärast messi.




Loe trükiteenustest lisaks Pakendi blogist.

Vaata lisaks Pakendi YouTube kanalit.

Külasta samuti Pakendi OÜ emaettevõtte Pakenditööstus OÜ kodulehte.



Comments


bottom of page