top of page

Milliseid trükiseid vajab e-pood?

E-poe toodete pakendamiseks vajalike etikettide ja trükitööde tüüp sõltub toodete iseloomust, kaubamärgistrateegiast ja saatmisnõuetest. Enim levinumad trükiteenused, mida e-poed sageli pakendamiseks kasutavad:

Saatelehed ja saatesildid: selgelt trükitud saatesildid on õigeks käsitsemiseks ja kohaletoimetamiseks hädavajalikud. Lisage saaja aadress, tagastusaadress ja mis tahes asjakohane saatmisteave, näiteks jälgimisnumbrid.

Vöötkoodid: on laoseisu haldamiseks ja tellimuste tõhusaks töötlemiseks üliolulised. Täitmisprotsessi sujuvamaks muutmiseks lisage pakendile toote vöötkoodid.

Toote etiketid: kui tooted nõuavad konkreetset teavet nagu koostisained, kasutusjuhised või ohutushoiatused, lisage kindlasti toote etiketid. See on eriti oluline selliste kaupade puhul nagu toit, kosmeetika või elektroonika. Kaubamärgiga sildid: looge oma e-poe kaubamärgiga silte, sealhulgas logosid, värve ja mis tahes konkreetseid kujunduselemente. Kaubamärgiga sildid aitavad kaasa ühtsele ja professionaalsele välimusele.

Fragile ja handle with care: õrnade või habraste esemete puhul kaaluge siltide lisamist, mis viitavad spetsiaalsetele käsitsemisjuhistele, nt "Õrn" või "Käsitle ettevaatlikult".

Sääastva pakendi sildid: kui kasutate keskkonnasõbralikke või jätkusuutlikke pakkematerjale, tõstke see esile, lisades sildid, mis väljendavad teie pühendumust keskkonnavastutusele. See võib meeldida keskkonnateadlikele tarbijatele.

Kohandatud lisad või tänukirjad: kaasake prinditud kohandatud lisad või tänukirjad, et väljendada oma klientidele tänu ja anda lisateavet oma kaubamärgi, tutvustuste või sotsiaalmeedia kanalite kohta.

Tagastamisjuhised: esitage selgelt pakendil tagastusjuhised või lisage hõlpsaks viitamiseks eraldi silt. See aitab klientidel mõista protsessi, kui neil on vaja kaupa tagastada.

Õigusnormidele vastavuse märgised: sõltuvalt teie toodete olemusest ja teenindatavatest piirkondadest peate võib-olla lisama konkreetsetele eeskirjadele vastavad sildid nagu ohutushoiatused, sertifikaadid või päritoluriigi sildid.

QR-koodid: lisage pakenditele QR-koodid, mis viitavad tooteteabele, kasutusjuhenditele või teie e-poe veebisaidile. See võib pakkuda klientidele täiendavaid võimalusi ja parandada nende üldist kogemust.

Partii numbrid: lisage pakendile partii või partiide numbrid eriti toodete puhul, millel on aegumiskuupäev või mida tuleb tagasivõtmise korral jälgida.

Reklaamsildid: kasutage eripakkumiste, allahindluste või tulevaste sündmuste reklaamimiseks silte ja trükiseid. See võib julgustada korduvat äri ja klientide kaasamist.

E-poe pakendite etikettide ja trükielementide kujundamisel on oluline säilitada tasakaal vajaliku teabe edastamise, oma brändi reklaamimise ja visuaalselt atraktiivse pakendi loomise vahel, mis sobib teie üldise turundusstrateegiaga.


Trükiteenused, pakendite valmistamine, pakendamine, pakkematerjalide müük, e-poe tugiteenused, laoteenused ja lainepapist karpide ja kastide valmistamine Pakendi


Loe trükiteenustest ja pakenditest lisaks Pakendi blogist.

Vaata lisaks Pakendi YouTube kanalit.

Külasta samuti Pakendi emaettevõtte Pakenditööstus kodulehte.

Võta ühendust ja avasta, kuidas PAKENDI saab aidata Sul silma paista läbi pakendi!



9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page